Santa’s lipscrub lush review

foto 1 - kopie (3)

Dit weekend was ik nog heel even naar Aachen om de aller laatste kerst cadeaus in te slaan. Ik had mezelf voorgenomen om niks voor mezelf te kopen, en me alleen maar op cadeaus to focussen, maar het werd wel héél moeilijk om me daar aan te houden toen ik een kijkje in de Lush nam. Dus toen besloot ik om toch maar wat mee te nemen: Santa’s lipscrub.

De lipscrubs zitten al een tijdje in het assortiment van Lush, maar deze kerst hebben ze deze limited edition uitgebracht. De verpakking is strak, en heeft dezelfde uitstraling als al hun andere producten, niks geks of bijzonders dus. Wat wel meteen mijn aandacht trok was de felrode kleur die er heel feestelijk uitziet.

foto 2 - kopie (2)

Maar wat ik vooral leuk vind aan deze scrub zijn de details! Hij ruikt naar cherry coca cola, ze hadden geen betere geur kunnen kiezen, dit vind ik gewoon zo toepasselijk. Als kind zag ik al alle coca cola reclames op de televisie met de Kerstman, het geeft dan ook een écht kerstgevoel.

Ook zitten er naast de (suiker) korreltjes ook nog hartjes in deze scrub verwerkt. Deze hartjes scrubben dan wel niet, en voegen eigenlijk niks toe aan de werking, maar ja .. het oog wilt ook wat!

4

En nu uitproberen! Mijn lippen waren er niet zo erg aan toe, maar toch waren ze vrij droog en vormde er al wat velletjes op mijn lippen.

foto 3 - kopie (2)

En nu even goed scrubben! zoals je ziet zijn de hartjes goed zichtbaar.

foto 4 - kopie

Het eindresultaat:

foto 5 - kopie

Ik ben uiterst tevreden over deze scrub! Dit was dan wel mijn aller eerste lipscrub (normaal deed ik het altijd gewoon simpel met mijn tandenborstel) Mijn lippen voelde super glad na het scrubben, en er waren geen velletjes meer te bekennen. Wat ik wel jammer vind was dat het product vrij droog is, dus als je het op je lippen smeert adviseer ik om er een druppeltje water bij toe te voegen, om het scrubben soepeler te laten verlopen.

Desondanks dat krijgt deze scrub toch een dikke 8 van mij! Vooral omdat er heel goed op de details gelet is, en hij doet wat hij moet doen!

Hopelijk vonden jullie het een leuke review!

-xxx-

Anne

ps: Je kan me nu ook op bloglovin volgen! Klik rechts op de button om te subscriben!

13 gedachtes over “Santa’s lipscrub lush review

Plaats een reactie