Goede voornemens 2015

Goede-voornemens

Elk jaar maken we ze weer; de goede voornemens voor het aanstaande jaar. We kijken ook tevreden of misschien wel met een iets te somber gezicht terug op het jaar dat we afsluiten. Dit is het eerste jaar dat ik écht ga vechten voor al mijn voornemens. De voorgaande jaren had ik altijd zoiets van “Wat een onzin” Maar dit jaar wil ik toch echt een nieuwe start maken. 2014 was namelijk een heel moeilijk jaar voor mij.

Meer genieten

We focussen ons allemaal wel eens op zo’n grootte doelen, dat we niet meer genieten van de kleine dingen in het leven, die we later, als we terug kijken opeens toch veel betekenis hebben. Ik wil dus meer stilstaan bij de kleinere dingen, en mezelf wat meer laten gaan. Ik ben tenslotte nog jong,  ik moet genieten zolang het nog kan.

ml6zgp

Gezonder leven

Gewicht verliezen staat wel bijna op iedereens lijstje dit jaar. Maar ik hoef van mezelf echt niet zoveel gewicht te verliezen, maar ik wel  heel wat gezonder gaan leven. Ken je dat gevoel nadat je een grote pizza hebt gegeten? dat je je zo misselijk voelt dat je zoveel gegeten hebt? Juist ja, dat wil ik dus niet meer haha.  Het zal moeilijk worden aangezien ik enorm houd van ongezond eten.. Chips, frieten , pizza en vergeet vooral mc Donalds niet, maar ik heb er vertrouwen in!

Meer sparen

Ik ben zo iemand die zodra ik aan het einde van de maand mijn geld binnenkrijg, het meteen uitgeeft. Ik wil dit jaar echt wat meer geld opzij leggen zodat ik misschien volgend jaar een auto kan kopen (als ik mijn rijbewijs dit jaar haal) Of ik kan een extra weekje op vakantie, hoe dan ook: Ik wil meer sparen.

sparen

Meer dingen doen die mij gelukkig maken

Mijn aller laatste goede voornemen van dit jaar. Meer dingen doen die mij gelukkig maken.  Het leven vliegt zo voorbij, waarom volstoppen stres, als je ook gewoon kan genieten? Je leeft maar een keer dus waarom geen gekke , spontane dingen doen?

Wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar?

Hopelijk vonden jullie dit artikel leuk!

-xxx-

Anne

Advertenties

10 gedachtes over “Goede voornemens 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s