Dingen die ik in 2015 hopelijk niet meer tegenkom

Zoals elk jaar gebeurzijn er dingen in die zó irritant zijn dat je zou willen dat ze meteen konden stoppen. Ik heb wat dingen opgeschreven die mij zo verschrikkelijk irriteerde, dat ik ze hopelijk nooit meer hoef tegen te komen in 2015

The Ice bucket challenge

Dit was denk ik wel een van de grootste hypes van 2014. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het geweldig dat mensen geld voor ALS willen ophalen, en ik gun ze ook alle bekendheid die dit project heeft gekregen. Maar laten we even eerlijk zijn; wat was dit irritant! Bijna iedereen deed het gewoon voor de lol, en niet voor het goede doel. Gewoon om aandacht te krijgen gingen mensen ijs water over zich heen gooien, en deden er verder niks mee.Elke dag kwamen er nieuwe filmpjes voorbij. Ik ben zó blij dat deze hype nu zo goed als uitgestorven is, en ik hem hopelijk in 2015 niet meer terug zie!

20_778133_0700740001408967836

Happy- Pharrell Williams

“Because I’m happy…” Nee… gewoon nee, ik wil eerder huilen als ik dit liedje hoor. In het begin vond ik het nog wel een oké liedje, ik had het zelfs op mijn telefoon staan. Maar in 2014 is dit liedje zó vaak op de radio geweest… Elke dag kwam het er minstens 10 keer op. Ik werd er helemaal gek van! Ik kan jullie niet uitdrukken hoeveel haat ik voel als ik hem nu hoor, dus laten we hopen dat deze hype snel overwaait.

happy---pharrell-williams_o_3098207

Ariana Grande

Het maakte niet uit naar welke award show, talenten jacht of zender je keek, 9 van de 10 keer kwam je Ariana Grande wel tegen. Ze wasecht overal! He Op het laatste vond ik het zelfs een beetje eng worden. Ik vind haar zo verschrikkelijk irritant, het lijkt net alsof ze zich gewoon kinderlijk probeert te gedragen. Asjeblieft…. Take a break Ariana!

75573572-image-optimized_5485f41443a6f

All about that base- Meghan Trainor

Nog een liedje dat de laatste tijd gewoon veel te veel word gespeelt, en ook veel te veel aandacht krijgt. Dit liedje is nog niet zo gek lang populair, m dus we zullen hem denk ik nog wel vaak in 2015 gaan horen (jammer genoeg)  Iedereen heeft zijn eigen mening ver dit liedje, sommige vinden hem helemaal geweldig, sommige verschrikkelijk, en dan zijn er ook nog zo’n aparte mensen die zich er gediscrimineerd door voelen, So much drama .. let it stop!

tumblr_inline_naiw7mKIj51syaquc

Dubsmash

Dubsmash … van de een op de andere dag was opeens iedereens Fabebook volgeladen met dubsmash filmpjes! Op het begin was het wel grappig om naar te kijken… maar mensen: na 20 filmpjes word het oud! Deze rage is vrij snel overgwaaid, soms zie ik nog een of andere gek die nog eens een filmpje plaatst,,, maar ik denk dat we hier niet bang voor hoeven te zijn in 2015!

56609639

Wat vonden jullie het irritantst aan 2014?

-xxx-

Anne

Advertenties

10 gedachtes over “Dingen die ik in 2015 hopelijk niet meer tegenkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s