Mac lipstick stash

foto 2 - kopie (15)

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat ik M.A.C make-up ontdekte. Persoonlijk vind ik hun oogschaduw en lipsticks het beste. Daarom dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om al mijn lipsticks in 1 blog post te laten zien!

Dit zijn ze dan;

foto

Op dit moment heb ik er 7, wat er binnenkort wel meer zullen worden. Ik ga ze allemaal van links naar rechts behandelen.

1. Brave

foto 1 - kopie (16)

De populairste lipstick van mac van dit moment; Brave, die natuurlijk bekend staat voor de lipstick van Kylie Jenner. Het is bijna onmogelijk om deze nog te krijgen. In de webshop is hij al meer dan twee maanden uitverkocht, je moet dus echt geluk hebben in de counters, dat ze net een nieuwe levering binnenkrijgen. Het is een bijna matte oudroze kleur, die geweldig dekt! Hij ziet er ook vrij natuurlijk uit als je hem opdoet. Ik gebruik deze dan ook dagelijks. Dit is denk ik een van mijn favorieten!

foto 1 - kopie (19)

2. Plink!

foto 3 - kopie (14)

Plink! is denk ik wel de lipstick die ik het meeste gebruik, zoals je misschien wel kan zien is hij ook al voor meer dan de helft op! Deze lipstick past vrijwel gewoon overal bij. Het is een zacht roze kleur. De textuur van deze lipstick is wat cremeriger dan de rest, hij geeft dan ook een geweldig mooie glans op je lippen, en het ziet erg natuurlijk uit. Als deze p gaat koop ik hem zeker weten opnieuw!

foto 2 - kopie (19)

3. Party line

foto 5 - kopie (8)

Deze lipstick kocht ik vorig jaar in Parijs, toen ik daar een dagje met school heen was. Het is een soort donker rode kleur met een paarse ondertoon erin. Hij dekt super goed, en blijft erg lang zitten. Ook deze is niet compleet matte, hij geeft een mooie glans op je lippen. Eerst vond ik hem wat te donker, ik was gewend om lichte kleurtjes op mijn lippen te hebben, maar ik ben helemaal verliefd!

foto 3 - kopie (17)

4. Speak Louder

foto 2 - kopie (17)

Ahhww… Mijn aller eerste lipstick van mac! Ik herinner me nog dat ik voor het rek stond, en ik gen idee had welke ik moest kopen, het zag er allemaal zo mooi uit! de werknemer voorstelde voor om er een paar uitte proberen, en deze kwam toch als beste eruit! Het is een beetje en fel roze kleur, hij is erg sprekend en opvallend. Op het begin vond ik het niet zo fijn om te dragen, maar uiteindelijk vin dik toch dat hij super mooi staat! Ik was gewoon bang dat ik te nep uitzag, wat absoluut niet het geval is. Deze legt ook een mooi glimmend laagje over je lippen heen, alleen vind ik dat na ongeveer 4 uurtjes mijn lippen hier toch een beetje van uitdrogen.

foto 4 - kopie (14)

5. Viva Glam I

foto 4 - kopie (12)

Dit is naar mijn mening echt DE perfecte kleur rood. Deze draag ik meestal als ik naar een event of feestje ga ofzo. Hij blijft echt super goed zitten, is makkelijk aan te brengen en is goed gepigmenteerd! Hij is niet zoals de meeste rode lipsticks te fel of juist te donker! Gewoon perfect voor mij!

foto 5 - kopie (10)

6. Viva Glam IX

foto 1 - kopie (18)

Ik heb een vrij lichte huidskleur, en de mensen die dat ook hebben zullen het volgende probleem wel herkennen ; er ziek uitzien als je een nude lipstick opdoet. Ik heb  zolang gezocht naar een lipstick die dat niet deed! Wat een zoektocht haha. Uiteindelijk kwam ik bij deze, de verkoopster bij de mac raadde me deze aan. Hij is dan wel nude, maar er zit een roze ondertoon in. Nu lijk ik tenminste niet meer op iemand die binnen een paar seconden kan omvallen ! 🙂

7. Style Surge

foto 3 - kopie (16)

Dit is denk ik de lipstick die ik het minste gebruik van allemaal. Niet omdat hij niet mooi is.. Integendeel zelfs. Ik vind de koraalkleur prachtig, en hij heeft een super pigmentatie. Maar ik had hem gekocht toen ik nog fel rode haren had, daar stond hij echt zo mooi bij! Nu ik ze paars heb vind ik het echt afschuwelijk staan! Deze leg ik dus nog even in de kast terug

foto 2 - kopie (20)

Wat is jouw favoriete lipstick merk?

-xx-

Anne

40 gedachtes over “Mac lipstick stash

  1. mijn favoriete lipstickmerk is sowieso MAC! ik heb in september mijn eerste lipstick gekocht en ondertussen heb ik er al 5, oops! Ik wil graag nog candy yum yum en een oranje kleur aanschaffen, daarna zal ik me maar een tijdje inhouden haha! Het is echt ongelooflijk hoe lang zo’n kleur op je lippen blijft, ik koop nooit meer een ander merk denk ik :p

    Geliked door 1 persoon

    • Haha precies! Ik vind het een geweldig merk, als ik nu wel eens hier en daar een ander merk gebruikt valt het toch best wel tegen! En yum yum staat ook op mijn lijstje! Prachtige kleur haha (:

      Like

  2. Pingback: Mijn make-up stash |

  3. Pingback: Mijn MAC make-up stash |

Plaats een reactie