Manic panic haarverf review (Ik heb groen haar?!)

Zoals de meeste wel weten hou ik van experimenteren met mijn haar! Je zal me dan ook waarschijnlijk nooit een half jaar zien lopen met dezelfde haarkleur. Misschien is het een beetje kapster eigen. Ik kwam dus op het geweldige idee ( dus niet) om mijn haarpunten fel paars te verven, met zoals je hierboven al kan lezen het merk Manic Panic.

Manic Panic zijn vooral semi-permanente haarkleuringen, dat betekend dat het maar een paar wasbeurten blijft zitten. Ik vond het een super leuk idee, om mijn punten dus misschien steeds een andere kleur te geven om de paar weken. Ik kocht dus met een brede glimlach een potje haarverf in de kleur “ultra Violet”

image_61032_1

zodra ik de kleur binnen had ging ik natuurlijk meteen aan de slag… het is noodzakelijk om het op blond haar aan te brengen voor het beste resultaat. Dus ik blondeerde mijn punten met 6% en wachtte tot het licht genoeg was voordat ik de haarverf op mijn haar aanbracht. Op dit moment had ik er nog steeds heel erg veel vertrouwen in

Na het blonderen droogde ik mijn haren, en dan was het natuurlijk eindelijk tijd om mijn punten paars te verven. Dit ging ok nog allemaal goed. Ik volg gde precies de instructies op die op het potje stonden en liet ik het ook minimaal een half uur intrekken. Nog steeds helemaal niks mis…

Ik spoelde de kleur uit, maar ik kon nog niet bepalen wat voor kleur het nou eigenlijk was. Ik föhnde het droog en tot mijn schrik .. was het gewoon groen! Dat had ik dus nooit zien aankomen. Op sommige stukken had de verf niet eens gepakt! Ik heb de instructies daarna nog wel 10x gelezen om te zien of ik dan toch echt niet iets had fout gedaan, maar ik kon écht niks vinden!

foto

Zoals ook op de verpakking vermeld staat was je de verf er dus als het waren uit. Maar na 5 weken zat de kleur er nog steeds in en het leek wel alsof die na elke wasbeurt steeds feller werd! Ondertussen ben ik helemaal blond.. ik heb mijn hele haar geblondeert 7 weken nadat ik dit product uitprobeerde… en ik kan je nu al zeggen: het is er nog steeds niet uit! Zo hardnekkig is dit spul! zelfs met blondering ging de groene kleur er gewoon niet uit! Uiteidelijk heb ik eroveer gekozen om het gewoon helemaal eruit te knippen, het stoorde me enorm!

Conclusie: Ik ga dit product nooit meer uitproberen! . Ik kreeg heel vaak dat mensen, vooral vrienden en famillie me aanspraken: “Hey, je hebt je punten groen!” Ja no shit sherlock … gelukkig is die tijd nu voorbij haha.  Als jullie toch nog geinterreseerd zijn naar deze verf zal ik hier een linkje plaatsen naar de webshop waar ik het heb gekocht! hij is verkrijgbaar voor $11,99-

1 ding is zeker, ik gebruik nooit meer haarverf van merken die ik niet ken.

Heb jij al eens zo’n hair disaster gehad?

-xxx-

Anne

volg jij mij al op bloglovin

22 gedachtes over “Manic panic haarverf review (Ik heb groen haar?!)

  1. Owww jee dat is even verkeerd uitpakken zeg ;-(. Ik verf zelf mijn haar (vanwege de grijze haren die er nu door heen piepen) maar gewoon veilig in een tint vlakbij mijn eigen kleur en met een pakje van de drogist, de bekende merken van Schwarzkopf of Garnier. Ik zou niet snel een vaag of onbekend merk kiezen, zeker niet na jouw blog hahaha

    Geliked door 1 persoon

    • Haha is deze blog toch nog ergens goed voor eqeest he! Haha. Voorheen had ik nog geen enkel probleem met andere merken, maar dat waren ook allemaal professionele merken uit de salon waar ik werk… Gelukkig ben ik niet iemand die zich het heel erg aantrekt, heb gewoon een paar weken ermee gelopen haha toch zou ik nooit groen gaan uit mezelf !!

      Geliked door 1 persoon

  2. He, wat vervelend! Zelf kleur ik al tijden af en toe met manic panic. Mijn truc is om de onderliggende haarkleur erbij op te tellen. Dus rood haar met blauw wordt paars en een blondje met blauw wordt groen. Ik koop dus nooit precies de kleur die het moet worden. Blonderen helpt inderdaad niet…. wit verven eventueel wel, maar daar moet dan wel eerst een tijd tussen zitten. Sommige meiden laten het wel 2 uur erin zitten. Je krijgt dan een hele intense lleur, maar met die chemicalien durf ik dat niet zo goed. 45 minuten is mijn max. Ik snap je terughoudendheid, maar het gaat bij mij gelukkig super! Dus eh…. laat je niet ontmoedigen 😜

    Like

  3. Hey, ik weet dat dit bericht al wat oud is maar ik wou toch even reageren. Ik heb zelf een tijd geleden mijn hele haar geverfd met ultra violet en het is ook helemaal groen/blauwig geworden! Ik had eerst mijn haar blond geverfd omdat me dat beter leek.Ik had ook nog eens 2 potjes manic panic nodig, dus het heeft me ook nog best wat gekost. Maar wel fijn om te horen dat ik niet de enige ben die er zo’n raar resultaat mee kreeg.

    Like

  4. Ik heb dit met directions verf gehad. Eerste keer toen ik directions gebruikte heb ik het zo’n uur laten intrekken maar ik spoelde ook alles door het putje weg met het uitspoelen. Toen ik las dat het niet werkte op natuurlijk blond haar heb ik mijn haar wit laten bleken bij de kapper (inmiddels 2/3 van mijn haar kwijt) Later weer directions geprobeerd maar helaas geen mooi kleurtje, alleen een lelijke groene gloed 😐 Misschien is het een reactie op de bleek?

    Geliked door 1 persoon

    • Heey! Bedankt voor je reactie, ik heb toevallig een paar dagen geleden videos van je op youtube zitten kijken daarom kwam je me zo bekend voor! Haha (: maar dat kan inderdaad, misschien was het beter om het haar eerst te laten rusten. Ik wou zelf bleach london gaan halen, wat jij ook hebt uitgetest… Zitten ook hele leuke kleurtjes bij!

      Like

  5. Pingback: Mijn haar revolutie in 2015 |

  6. Jij had alleen je punten, ik koos ervoor om bats mijn hele haar te verven. Super leuk … Nu helemaal groen … Kan nergens een klacht indienen en zit nu lekker met groen haar. Heb voor de verjaardag van mijn moeder ook 2 potjes gekocht. Dus lekker dit!

    Like

Plaats een reactie