The common white girl tag

Ik zie deze tag steeds vaker voorbij komen, vooral op YouTube. Ik vind het zelf altijd super leuk om de antwoorden op deze vragen te horen, daarom besloot ik mezelf er eens aan te geven, en nog eens een tag in te vullen, wat ik al heel erg lang niet meer gedaan heb!

maxresdefault (2)

Favoriete Starbucks drankje?

Pff.. moeilijke vraag zeg! Ik vind namelijk heel veel dingen lekker bij de Starbucks, maar als ik toch zou moeten kiezen zou ik gaan voor de iced caramel latte machiato! Perfecte combinatie in mijn ogen. Ik ben zelf niet zo van de warme drankjes, en in de winter is mij een frappuccino te koud. dit is dus een goede middenweg!

foto 1 - kopie (12)

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Als ik gewoon naar school of naar stage moet ben ik ongeveer met douchen, make-up, haar en kleding een uur bezig… Maar als ik ergens speciaal naar toe moet kan het wel 3 uur lang duren! Dan heb ik ook genoeg tijd om me uitgebreid op te maken, en mijn haren bijvoorbeeld op te steken of te krullen.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Da valt eigenlijk reuze mee! misschien maak ik 1x per week een selfie ofzo, maar als ik er eenmaal eens goed uitzie maak ik er in één keer ook meteen een stuk of 50, zodat er altijd wel zeker 1 goede tussen zit haha.

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

Helaas wel, haha. Ik zeg OMG wel een paar keer per dag denk ik, maar LOL heb ik als het goed is nog nooit gezegd, dat vind ik ook een beetje raar klinken altijd als andere mensen dat zeggen, geen idee waarom.

foto 3 - kopie (9)

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?

Ja dúh! ik kan me echt niet voorstellen dat mensen maar 1x iets dragen en het daarna meteen wegdoen of wegleggen. ( zoals mijn beste vriendin altijd doet) Ik doe kleding gewoon vaker aan als ik het leuk vind staan.

Ben je racistisch?

Neen!

Instagram, twitter of Tumblr?

Instagram! Ik heb helemaal niks met twitter en tumblr. Tumblr heb ik al eens vaker geprobeerd, maar ik snap helemaal niet hoe het werkt en wat het nut is haha,  En twitter vind ik altijd op het begin wel even leuk om te doen, maar daarna heb ik er echt geen zin meer in.

foto 4 - kopie (6)

Wat doe je het grootste deel van je vrije tijd?

Bloggen.. haha.Toen ik deze blog begon had ik niet verwacht dat het zó veel werk zou zijn! Een artikel schrijven kost meestal al rond de 1 a 2 uur, en dan nog foto’s maken en bewerken.. en dan een paar keer in de week naast mijn opleiding. Maar ik vind het allemaal helemaal waard! Het is ondertussen gewoon een grote hobby geworden. Ik post op dit moment 3 a 4 artikels per week, hopelijk kan ik dat later uitbreiden naar 7 artikels in de week.

Wie zijn je favoriete youtubers?

Dit wisselt heel erg vaak .. Maar op dit moment denk ik toch Joe Sugg ( tatcherjoe) en Dan Howell ( daniisnotonfire) Voor al mijn favoriete youtubers klik dan hier . Hier heb ik namelijk al uitgebreid  over geschreven (:

Hoe vaak doe je je nagels?
Bijna nooit! Vroeger was ik echt een nagellak freak! maar nu  ik de kappersopleiding doe heeft nagellak weinig zin. Na ongeveer een paar uur is het al gechipt doordat ik veel in contact kom met water, shampoo etc. Heel vervelend!
Ben je een shopaholic?
Ja .. helaas wel haha! Zodra ik mijn geld aan het einde van de maand krijg moet en zal ik gaan winkelen!
Hoe vaak heb  je de film meangirls gezien?
Nou toevallig heb ik een paar weken terug deze film voor het eerst gekeken op netflix! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het best een leuke film vond, erg cliché maar dat is ook wel eens leuk om te kijken.
Heb je veel kleding?
Tja.. wat is veel? ik denk wel dat ik meer dan gemiddeld heb? echt geen idee!
Maak je een foto van je eten voordat je het opeet?
Ja… oops! Niet altijd hoor, maar als het er mooi uitziet wil ik toch wel even een foto maken.
foto 2 - kopie (14)
Draag je elke dag make-up?
Als ik nergens heen hoef en gewoon de hele dag lekker thui9sblijf ga ik me echt geen moeite doen om make-up op te doen. Op school loop ik opk wel eens zonder meake-up maar voor grotendeels heb ik toch wel wat op mijn gezicht.
Hoe stijl je meestal je haar?
Meestal kam ik het uit in de ochtend en toupeer ik het wat aan de bovenkant voor wat meer volume. Misschien stijl ik hier en daar nog wat plukjes die door het slapen in een rare slag zijn gevormd maar dat was het dan ook! Heel erg gemakkelijk.
fotoaz
Zie je er altijd presentabel uit?
I wish.. haha. Soms ga ik echt als een zwerver de deur uit, Maar soms maakt het me echt allemaal niet uit, zolang het maar comfortabel zit
Maken jullie een foto van jullie eten voordat je het opeet?
-xxx-
Ps: volg jij mij al op bloglovin ?

9 gedachtes over “The common white girl tag

  1. Als mijn eten fotogeniek is dan wel 😉 Wat een vreemde vraag over racisme, past er eigenlijk niet zo tussen. Hah jah soms laat ik mij ook een OMG vallen. Ik geef de schuld aan Amerikaanse series 😀

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie