Meest gelezen artikels van 2015

cropped-image.jpg

Ik zag dit al een paar keer voorbij komen bij andere bloggers; ze vatten hun meest gelezen artikels samen van het jaar 2015. Ik vind het persoonlijk super leuk om te lezen en was eigenlijk ook wel benieuwt geworden naar die van mij.

1: Alles over mijn piercings

Dit is by far het meest gelezen artikel van 2015! Ik schreef deze post aan het einde van 2014 ( ook meteen een van mijn aller eerste posts!) Hij is ruim 5000 keer bekeken, en nog steeds word hij elke dag goed bezocht. Ik ben hier toch wel een beetje trots op!

foto 2 - kopie (8)

2: Hoe laat je je haar sneller groeien

Met ruim 2000 reads komt dit artikel op een mooie 2e plaats. Ik kan me herinneren dat ik echt heel erg lang op deze post heb gezeten. Ik wou dat alles perfect was en echt alles klopte. Dit was eveneens ook een van mijn eerste posts!

foto

3: Zelf lipstick maken

Dit vind ik persoonlijk een van de leukste DIY’s die ik zelf heb geschreven; het was makkelijk en effectief. Hier heb ik dan ook echt veel leuke reacties op gekregen.

foto 1 - kopie (2)

4: veet ontharingscreme voor onder de douche

Tot op de dag van vandaag snap ik niet waarom dit artikel zó ontzettend vaak is bekeken. Ik wist niet dat zo veel mensen zo nieuwsgierig naar dit product waren.

foto 2 - kopie (9)

5: 5 kilo in 3 dagen verliezen?

Last but not least! Ik testte het militair dieet uit om te kijken of je wel écht 5 kilo in 3 dagen kon verliezen. Het is grappig om te zien dat het vooral in de maand januari veel meer gelezen word met al die goede voornemens.

e98b299fce9c05555b1c08e3f1386c39

Zo dat waren de top 5 artikels van mijn blog! Ik ben er zo ontzettend trots op, en hoop dit ik dit jaar nog veel kan/mag schrijven. Op naar een mooi 2016

-xxx-

Anne

PS: Volg jij mij al op  bloglovin

Advertenties

13 gedachtes over “Meest gelezen artikels van 2015

  1. Pingback: Meest gelezen artikels van 2015 – Lev Tattoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s