Lip product addict tag

foto 1 - kopie (15)

Deze tag zag ik de laatste tijd al een paar keer voorbij komen op verschillende blogs. Ik vond hem elke keer zó ontzettend leuk om te lezen, dat ik besloten heb om hem zelf ook maar eens in te vullen!

  1. Favoriete lipbalsem/lip verzorging

blistex medplus, sowieso! Dit is het beste lip verzorgende product dat ik ooit heb geprobeerd. Als ik last hem van droge of pijnlijke lippen breng ik hem het avonds voor het slapen gaan op, en de volgende dag is er niks meer aan de hand! it’s magic

IMG_8107

2. Beste opvallende rode lipstick

Ik heb een aantal goede rode lipsticks in mijn collectie, maar als ik dan toch zou moeten kiezen ga ik voor Viva Glam I. Hij trekt niet in de hoekjes en ‘bloed’ niet door. hij laat zich ook nog eens makkelijk opbrengen. Ik kan niet meer zonder!

3. Beste luxe en goedkope lipproduct

Luxe: Urban Decay Revolution; Cash

Goedkope: Catrice; Maroon

IMG_8109

4. Beste MAC lipstick

Naar mijn mening de moeilijkste vraag van deze tag. Hier heb ik toch even een paar minuten over na moeten denken. Uiteindelijk ga ik toch voor Diva. Hier heb ik al eens uitgebreid een review over geschreven. Het is dé perfecte donker rode kleur!

5. Meest teleurstellende lipproduct

Mac lipgloss, het maak niet uit welke kleur of van welke lijn ik, vind het verschrikkelijk! Naar mijn mening veel te dik en te plakkerig, persoonlijk kan ik er niks mee.

IMG_8110

6. Lippotlood: wel of niet doen?

Wel! Hierdoor vind ik persoonlijk dat de lipstick wat ‘netter’ zit en minder snel in de lijntjes trekt. Ook blijft je lipstick door de potlood langer zitten, dus why not?

IMG_8106

7. Beste lipgloss

Ik heb al zeker 2 jaar geen lipgloss meer gedragen! Vroeger kon ik niet zonder en was het zonder twijfel elke dag op mijn lippen. Toen zwoor ik bij de Volume&gloss van essence. Ik had ze in alle kleuren en moest bijna een traantje wegpinken toen ik hoorde dat ze uit de collectie gingen!

IMG_8108

 8. Iets extra’s

Hmm, welke lipstick heeft voor mij wat extra’s ? Dan kom ik toch uit op mijn aller eerste lipstick van MAC, Speak louder. Nu zou ik hem persoonlijk niet meer kopen, en ik draag de kleur dan ook niet vaak, maar toch hij een speciaal plaatste in mijn hart!

Wat is jullie favoriete lip product?

-xxx-

Anne

PS: Volg jij mij al op bloglovin ?

 

 

 

24 gedachtes over “Lip product addict tag

  1. Oh echt ahummerdiehum ik heb denk ik in heel mijn leven (ben niet meer zo piep) hooguit 100 eurie uitgegeven aan make up. En ja heb een supergezicht zonder dat alles. Maar wel een goed blog☺.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie