Mijn MAC make-up stash

IMG_0008

Een tijdje geleden zette ik een artikel online over mijn gehele make-up stash. Daar kreeg ik toen een aantal reacties op of ik niet eens al mijn Mac producten op een rijtje zou willen zetten. Mac is een van mijn favoriete merken, dus ik heb er ook een aantal dingetjes van. Alhoewel het me een leuk idee leek stelde ik het altijd uit, tot vandaag!

*Disclaimer; ik laat dit niet zien om op te scheppen over de make-up die ik heb.

*Disclaimer 2; sommige make-up is al erg oud en krijg ik niet meer goed schoon

Oogschaduw

Het eerste product wat ik ooit van mac kocht waren 2 oogschaduws, cork en champagne. Ik kocht daarbij ook dit grote palette wat me uiteindelijk 2 jaar heeft geduurd om vol te krijgen. Ik ben er nu ook nog steeds ontzettend blij mee!

De kleuren van links naar rechts:

Rij 1: Yogurt, Champagne, Fizzy Rose, Cork, Carbon

Rij 2: Expensive pink, Star Violet, Sketch, Don’t tell, Pearl Antiqued,

Rij 3: Satin Taupe, Hand written, Beauty Marked, Typhographic, Carbon

Foundations

Mijn aller eerste foundation; de mineralize skinfinish. Toen vond ik hem geweldig, nu zou ik er echt niks meer mee kunnen. Ik gebruik eigenlijk al 2 jaar lang de face and body foundation. Hij heeft geen full coverage dekking maar je kan hem wel makkelijk opbouwen. Ook is het fijn dat er een witte versie is, waardoor je alle foundations wat lichter kan maken.

IMG_0011

Blushes

Ik vind de blushes van MAC zo ontzettend fijn, maar helaas heb ik er maar twee. Rosy outlook ( die bijna op is 😦 ) en love thing. Allebei prachtige blushes. De randen krijg ik helaas niet meer schoon.

IMG_0012.JPGGezichtspoeders

Als eerste op de foto is de blot powder ik gebruik hem niet zo vaak aangezien hij toch net iets te donker is voor mijn huid. In de zomer kan ik hem wel eens op doen maar voor dagelijks gebruik laat ik hem toch liever aan de kant liggen. Lightscapade Mijn favoriete highlighter volgt als tweede, hier heb ik vorige week een uitgebreide review over geschreven.

IMG_0014.JPG

Als laatste komt de Studio Fix powder.. Vraag maar niks.. Ik weet dat hij wat verminkt uitziet. Dat gebeurt er dus als je met een natte beautyblender in je poeders gaat!

Paint pots

Ik gebruik deze paint pots al ongeveer 2 hele jaren, de ene meer als de andere zoals je misschien wel kunt zien. Links is Soft ocher en rechts Painterelly. Ze doen het echt ontzettend goed als oogschaduw basis!

IMG_0015.JPG

Lipsticks

Mijn Mac lipsticks heb ik al eens uitgebreid besproken in dit artikel , dus er is niet meer zo gek veel wat ik er over kan vertellen. Ik ben er ontzettend tevreden over en wil er eigenlijk nog een paar donkere kleuren bij halen.

foto 1 - kopie (15)Wimpers

Last but not least; Nepwimpers! ik gebruik ze allemaal bijna dagelijks. Ik heb van mezelf echt hele dunne en kleine wimpers waar ik zelf echt enorm van baal. binnen 1 minuut heb ik allebei mijn wimpers op en ziet het er meteen al een heel stuk anders uit! Voor mij echt een must.

IMG_0013.JPG

Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel om te lezen!

Wat is jouw favoriete make-up merk?

-xxx-

Anne

PS: Volg jij mij al op bloglovin

41 gedachtes over “Mijn MAC make-up stash

  1. Wauw, prachtig! Wat een mooie producten. Ik heb zelf nog niks van Mac, maar ik ben wel van plan om binnenkort eindelijk een Mac lipstick aan te schaffen. Heb jij nog tips over welke ik het beste kan kopen?

    Like

    • Dankjewel!! En moeilijke vraag.. Hmm… Als je voor een rode lipstick wilt gaan zou ik sowieso voor Diva gaan, die is prachtig! Als je een natuurlijk kleurtje wilt kan ik Plink! Erg aanraden 😉

      Like

  2. Wat een mooie producten heb je van MAC! Ik probeer mijn MAC collectie ook wat uit te breiden en heb gister nog een nieuwe foundation gekocht van MAC. Ik houd ook echt van dat merk ❤ Ik besteed liever niet teveel geld aan makeup maar als ik voor een duur merk kies heb ik het voor MAC er op de een of andere manier altijd voor over haha. Maakt me dan altijd zo happy als ik het in bezit heb. 😀

    Like

Plaats een reactie