Mijn 5 meest gebruikte producten

IMG_0016Ik gebruik de laatste tijd zó ontzettend veel verschillende beauty producten dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Toch zijn er een aantal die ik vrijwel dagelijks gebruik. Vandaar; de 5 producten die ik het meest gebruik.

1: Catrice SUN bronzor

Laten we maar beginnen met het product dat ik écht elke dag gebruik. De Catrice bronzor. Ik gebruik hem vaak om te contouren of om me gewoon een kleurtje te geven als ik een dag geen name-up draag. Ik vind hem super fijn aangezien hij niet te oranje is en omdat er geen glitters in zitten! Het lijkt tegenwoordig wel onmogelijk om in de kruitvat een matte bronzor te vinden.

2: Maroccan oil treatment

Dit product gebruik ik écht al jaren. Volgens mij zag ik het voor het eerst op de kappersbeurs in Rotterdam rond 2011/2012, sindsdien kan ik niet meer zonder. Mijn haar is van naturen onwijs droog maar als ik deze olie gebruik is daar niks meer van te zien. Ik gebruik hem vóór het föhnen of stijlen. Het helpt ook nog eens tegen gespleten haarpunten, win win toch?

IMG_00173: Mac 187 stippling brush

Deze Kwast van Mac kocht ik vorig jaar in London en is dan ook echt mijn beste koop van 2015. Ik vond hem persoonlijk aan de prijzige kant ( rond de 50 euro) maar ben heel blij dat ik hem toch gekocht heb. Ik gebruik hem voor alles; Foundation aanbrengen, blush, bronzor, highlighter… noem het maar op. Hij is ontzettend zacht en brengt alles super mooi en gelijkmatig aan.

IMG_0018.JPG

4: Droog Shampoo

Dit is ook echt een product dat ik ontdekt heb in 2015, droog shampoo. Als je haar eigenlijk nét te vettig is om het huis uit te gaan, maar je echt geen zin hebt om je haren te wassen is dit de ideale oplossing. Je spuit even snel wat op je aanzet en je bent good to gow.  Hier heb ik ook eerder al eens een uitgebreid artikel over geschreven

ii5: Mac Oogschaduw palette

Dit is een mac oogschaduw palette die ik zelf gevuld heb, helemaal naar mijn smaak. Logisch dat ik er helemaal weg van ben. Ik grijp elke keer naar dit palette, maakt niet uit of ik een zachte oog look wil of juist een smokey eye, het kan allemaal!

Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel!

Wat is jouw meest gebruikte product?

-xxx-

Anne

PS: Volg jij mij al op bloglovin

35 gedachtes over “Mijn 5 meest gebruikte producten

  1. Op de Catrice bronzer ben ik ook dol, zo te zien gebruiken wij dezelfde. Ik zal ook alles gebruiken wat helpt, en ook nog eens tegen gespleten haarpunten. Ik heb daar zelf ook last van, net als van droog haar. Je maakt me nieuwsgierig naar MAC palette wat is dat veel kleurkeus zeg. Leuk!

    Geliked door 1 persoon

    • Hahaha, ik vind investeren in kwasten ook echt verschrikkelijk!! Ik koop liever voor dat geld bijvoorbeeld een nieuwe lipstick ofzo.. Maar zo zie je maar weer dat het t waard kan zijn haha 😉

      Like

  2. Het Mac palette is zo gaaf. Ik zou er zelf ook nog eens een willen vullen alleen vind het lastig om te kiezen tussen al die kleuren haha 🙂 Droogshampoo is een product welke ik ook onwijs veel en graag gebruik.

    Like

  3. Dat Mac palette ga ik ook halen 😉 bedankt voor de tip. Mijn meest gebruikte product is een dagcrème van Rituals en een rode lipstick. hihi

    Liefs Dorien

    Like

Plaats een reactie