Mijn ervaring met wimperextensions

FullSizeRender - kopie (4).jpg

Lange mooie en volle wimpers hebben als je opstaat, zonder er ook maar wat voor te doen… dat wilt toch iedereen? Ik althans wel… Ik was helemaal klaar met mijn korte wimpers, en nam de stap om wimper extensions te laten zetten.

Tot een paar maanden geleden had ik nog nooit van wimper extensions gehoord, ik wist helemaal niet dat zoiets bestond. Zelf plakte ik bijna elke dag nep wimpers op, aangezien ik van mezelf echt hele dunne en korte wimpers heb. Maar dit was altijd zo een gedoe in de ochtend… Daarom besloot ik eens wat meer onderzoek te doen naar deze extensions.

FullSizeRender (3).jpg

Er word dus echt haartje voor haartje een wimper geplakt op je echte wimperhaartjes, waardoor je een volle bos krijg. Dit blijft na het zeggen van het internet 4 tot 6 weken zitten. eigenlijk was ik toen al vrij snel verkocht, en ging ik meteen opzoek naar een salon in de buurt die deze behandeling deed.

Zo gezegd  zo gedaan; de week daarna  had ik al een afspraak.

De behandeling zelf duurt ongeveer anderhalf tot twee uur aangezien het allemaal individuele haartjes zijn die ze moet aanbrengen ( ongeveer 60 per oog) Je voelt er ook helemaal niks van, ik heb er heerlijk doorheen geslapen, niet letterlijk natuurlijk, maar het was erg relaxend!

“hier kijk maar even in de spiegel” Het moment waar ik natuurlijk op gewacht had. En wauw, het stelde écht niet teleur! zo een volle wimpers had ik nog nooit gehad, zelfs niet met mijn plakwimpers.

FullSizeRender (2).jpg

De dagen erna werd het alleen nog maar beter. Ik stond op en hoefde als ik wou gewoon niks meer aan mijn gezicht te doen. Het zag er meteen al super verzorgd uit, make-up was niet nodig. Ook voelde ik ze totaal niet zitten, het kan natuurlijk zijn dat ik al wat gewend was met die nepwimpers, maar het stoorde totaal niet.

Je kan gewoon oogschaduw en mascara dragen ( als deze olievrij is) Maar ik vind dat erg onnodig, de wimpers zitten al in een mooie kleur, dus waarom de kans lopen dat je ze verpest met klonten?

Bij mij bleven de wimpers tot 4 weken erg mooi. Daarna moest ik ze toch wel weer bij laten maken er kwamen namelijk kleine gaatjes in waardoor ik het persoonlijk niet meer mooi vond.

in totaal heb ik ze nu 2 maanden en ben er nog steeds super blij mee, voor mij is dit echt een geweldige uitvinding!

 

Wat is jullie ervaring met wimperextensions?

-xxx-

Anne

 

14 gedachtes over “Mijn ervaring met wimperextensions

  1. Zelf heb ik geen wimperextensions maar ik denk er regelmatig over na. Toch doe ik het steeds niet omdat ik het vrij prijzig vind. Veel meiden die ik ken die wimperextensions hebben, daar vind ik ze niet mooi bij. Veel te lang. De wimperextensions op jouw foto’s vind ik wel onwijs mooi.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het resultaat mag er zijn, ziet er erg mooi uit. Lijkt me heerlijk om niks aan je gezicht te hoeven doen en er toch verzorgd uit te zien! Ik heb zelf al redelijk lange wimpers dus zou zoiets niet snel doen gok ik.

    Geliked door 1 persoon

  3. interessant artikel en wauw de wimper extensions zien er echt mooi uit. Meestal ben ik hier niet zo’n fan van, maar deze vind ik er wel mooi uitzien.

    Like

  4. De wimperextensions staan je mooi! Het is meestal helaas niet goedkoop om dat te laten plaatsen. Ik heb het zelf één keer laten doen en voelde het de eerste dagen wel zitten. Denk dat jij het inderdaad niet voelde, omdat je aan nepwimpers gewend bent 🙂

    Liefs, Cindy

    Like

Plaats een reactie