Mac lightscapade highlighter review

IMG_7624

Ik was laatst in de mac counter om een foundation te kopen, aangezien die van mij bijna op was. Alhoewel ik echt alléén voor de foundation wou gaan bleef er toch nog wat anders aan mijn handen plakken; Mac highlighter in de kleur ‘lightscapade’. Hij zag er zo onwijs mooi uit dat ik hem niet kon laten liggen.

 

De verpakking is zoals we nog altijd gewend zijn van mac, zwart en strak, daar is verder niks spannends aan om over te vertellen. Het is een minerale highlighter, dat wil zeggen dat hij een zachte textuur heeft en ook nog een gemakkelijk aanbrengt.

Zelf beschrijven ze het product als volgt:

Mineralize van MAC is een luxues, fluweelzacht poeder met matte, metallic finish. Voor het aanbrengen van highlight op de wangen of als finishing touch over het hele gezicht

Als eerste vind ik sowieso dat dit product er geweldig mooi uitziet, bijna té zonde om er met je kwast in te gaan. De basis is een hele lichte beige achtige kleur. Erdoorheen zitten roze, blauwe en oranje streepjes die het net iets bijzonders geven.

De pigmentatie van deze highlighter verbaasde me ook! Bij de meeste moet ik toch wel een paar laagjes opbrengen als ik deze op mijn gezicht wil zien, maar bij deze is een al ruim voldoende. Zoals op de swatch bovenaan te zien is heeft hij ook een prachtige en subtiele glans.

Ik kocht deze mineralize highlighter voor 29,50 in de mac counter. Persoonlijk vind ik het mijn geld helemaal waard. Hun producten gaan immers erg lang mee.

Wat staat nog op jouw mac- verlanglijstje?

-xxx-

Anne

PS: Volg jij mij al op bloglovin ?

20 gedachtes over “Mac lightscapade highlighter review

Plaats een reactie