Japans snoep review diy apple dip soft candy

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een artikel schreef over Japans snoep .. Toevallig kwam ik het tegen in de Jamin! Sinds kort verkopen ze de ‘nieuwste hype’ ook in hun winkel. Van tevoren kon je het echt alleen maar op internet bestellen, dus het is super leuk dat je het gewoon in de winkel kan kopen. Het enige minpunt is dat ze niet zo heel erg veel keuze hebben, dus wil je wat uitgebreidere pakketten zoals het Sushi pakket die ik een paar weken geleden maakte, zal je het toch nog op een website moeten bestellen.

foto 1 - kopie (23)

Ik heb gekozen voor de Diy apple dip soft candy kit, di eik voor slechts 3 euro kocht. De verpakking ziet er super schattig uit, met een beertje op de voorkant die het ‘snoep’ vasthoud. Alles is in het Japans geschreven, dus we moeten het maar met de plaatsjes doen als gebruiksaanwijzing, wat hier geen probleem is omdat deze kit vrij simpel is, maar bij grote pakketten adviseer ik toch even een filmpje op YouTube op te zoeken.

foto 2 - kopie (22)

Het pakketje bevat één tray, met zeven zachte snoepjes, een zakje glazuur , een zakje sprinkels en een prikker. Het enige wat je hoeft te doen hierbij is de twee zakjes in de trays openmaken, en met het prikkertje een zacht snoepje oppakken, in  het glazuur dippen en vervolgens in de sprinkels

foto 3 - kopie (20)

Hoe smaakt het? Super lekker! De snoepjes zijn een klein beetje zuur, maar smaakt echt heerlijk bij de kersen glazuur.. van de sprinkels proef je niet echt heel veel , het zorgt alleen voor een zachte crunch. De eerste hap proeft even raar, maar daarnawil je alleen nog maar meer, heerlijk!. Ik zou dit pakketje zeker nog eens een keer opnieuw kopen.

foto 4 - kopie (15)

Hebben jullie al eens Japans snoep uitgeprobeerd?

-xxx- Anne

PS: volg jij mij al op bloglovin ?

Advertenties

12 gedachtes over “Japans snoep review diy apple dip soft candy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s